torsdag 4 juni 2009

Frågor i mängder

God morgon God dag God kväll.

Hej alla glada. Vet inte riktigt vad som jag ska skriva nu. Orkar inte skriva om träning. Kan iaf säga att det gick segt idag och imorgon ska jag vila. Ska kolla på när Tim tar studenten och kanske förbi Johnny och Charlotte på grillning. Charlotte tar också studenten. Mycket sånt nu hehe.

Kan ta upp lite funderingar. Kan man bli odödlig. Lär man sig något så man kan leva längre när någon annan dör? Varför blir vi bara äldre?
Föds man för att komma på hur man ska kunna bli odödlig eller föds man bara döende?
Hur vet man om man blir odödlig? Åldras man inte då? Blir man som en Alv i sagor?
Eller blir man äldre? Men hur gammal kan kroppen bli i sådant fall?
Hur stort är universum? Det måste väl ändå ta slut. Är det kanske runt som tex vår planet. Eller är det så att universum sticker iväg åt olika hål? Så om man väljer rätt håll kommer man till slutet innan någon annan. Kanske finns det som klippor som gör så att man måste åka längre, Finns det ett slut på allt bara runt hörnet?. Jag och en vän tyckte att det borde växa lika mycket åt alla håll eller om det är färdig växt så är det runt som en boll. Men kan man säga att det är oändligt? Då måste det växt klart eller? Och om det växt klart måste det finnas ett slut. Men om det inte finns ett slut, hur går det till egentligen. Växer det fortfarande, eller hur går det till? Jag vet inte. Hur ser slutet ut om det finns ett slut? Är det som ett kaotiskt ställe eller ett paradis???
Skulle man ens vilja se det eller är man för rädd för att se vad som egentligen döljer sig där. Men om något döljer sig bakom slutet kan det väl ändå inte vara slutet. Då måste man fortsätta igenom det man inte vet vad det är. Om det är slutet eller om det bara är nästa genom fart som att man kanske kommer till en öken från havet. Undra hur man tänkte första gången man gick in i en öken.. Från vatten i mängder till bara massor med sand. Varför skapades universum? Hur skapades universum? Varför skapades människan? Jag brukar säga att man gör saker för att det finns en anledning till det. Men vilken anledning är det? Skapade någon oss? Skapades vi av oss själva? Hmm. Varför i sådant fall..... Ja nu ska jag nog sluta med alla frågor men nu kan ni skriva era teorier om ni vill som läser. Skulle vara kul så slipper man tänka själv. Man fastnar i ett tänk sett hela tiden. Men det var allt för idag. Ha det gott och tänk inte för mycket på nått :D

MVH Magnus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar